„Главният секретар на МВР вместо да разследва корупция яде и

...
„Главният секретар на МВР вместо да разследва корупция яде и
Коментари Харесай

Йовчев: Живко Коцев се търкаля по сауните с хора, които трябва да разследва

„ Главният секретар на Министерство на вътрешните работи вместо да проверява корупция яде и пие с хора, които са свързани с контрабандни канали, търкаля се по сауните с тях, взима скъпи дарове. Управляващите намират това за обикновено – дефинираха го като съвършен служител на реда, а на лицето му било изписано, че е честен човек. Това е неуместно. Как ще убедим сътрудниците, че имаме нулева приемливост към корупцията. Това съобщи пред бТВ Цветлин Йовчев, някогашен ръководител на ДАНС и някогашен министър на вътрешните работи.

Йовчев напомни, че е подписал заповед за наказване на Коцев още през 2014 година поради случая в Лясковец, където почина командосът командосът Емил Шарков, а други петима негови сътрудници бяха ранени при престрелка в дома на Петко Петков.

„ От 2012 година имаше предписание на предходния основен секретар на Министерство на вътрешните работи, че би трябвало да бъдат отнети оръжията от стрелеца. Като шеф на ОДМВР той не беше взел ограничения. Имаше и други нарушавания “, акцентира Йовчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР