Главният секретар на МВР Станимир Станев даде подробности за смъртоносния

...
Главният секретар на МВР Станимир Станев даде подробности за смъртоносния
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР разкри подробности от тежката катастрофа в Бургас

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев даде детайлности за смъртоносния случай в Бургас, при който тази заран починаха двама служители на реда. Те откриха гибелта си след гонка с рейс, пренасящ незаконни мигранти.

" В 4:54 ч. е изработен опит за прекъсване на рейс от сътрудници на " Гранична полиция ". Шофьорът на рейса не се подчинява на подадения полицейски сигнал и продължава придвижването си. Стига до втори пункт - още веднъж не стопира и продължава придвижването си в посока Бургас. Вече в Бургас на кръгово придвижване е изработен трети опит за прекъсване, поражда ПТП, в резултат на което са умряли двама наши сътрудници ", разяснява той за " България заран ".

Извършват се процесуално-следствени дейности, които след назначение на съответните експертизи ще открият точния механизъм на пораждане на пътно-транспортното произшествие.

Станимир Станев не даде съответен отговор на въпроса дали водачът на рейса е арестуван.

47 мигранти са били транспортирани в автобуса-убиец. Все още се прецизира тяхната народност, пол и възраст. Няма информация за ранени мигранти, стана ясно още от думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР