Главният секретар на МВР Петър Тодоров е във Варна и

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров е във Варна и
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР във Варна: Разследват 19 души за купуване на гласове

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров е във Варна и заяви за следствие по отношение на изборите.
19 досъдебни производства за пазаруване на гласове са формирани до момента в цялата страна. Постъпилите сигнали са 75, като всички са тествани, съобщи във Варна основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, съобщи.

Специализирани акции  днес се организират в областите Добрич и Стара Загора. Проверяват се заложни къщи, магазини и средища на престъпния контингент. В Добрич са арестувани 13 души и са формирани 9 производства за обири, владеене на опиати и шофиране след приложимост на дрога и алкохол.

В Стара Загора са задържани 12 души, от които 3 са оповестени за общодържавно търсене. Образуваните производства са 8.

Операциите против търговията с гласове ще не престават в цялата страна даже и в изборния ден, увери основен комисар Петър Тодоров.

Сигналите за купувачи на гласове във Варненска област до момента са 13. След акцията през седмицата в общините Провадия, Ветрино и Дългопол са формирани 5 досъдебни производства, добави шефът на регионалната дирекция на полицията старши комисар Атанас Михов.    
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР