Главният секретар на МВР от времето на управлението на Иван

...
Главният секретар на МВР от времето на управлението на Иван
Коментари Харесай

Знаково име от листата на партията на Слави реши да не става депутат - кой обаче го замества и защо?

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи от времето на ръководството на Иван Костов проф. се отхвърли от депутатското място в партията на Слави Трифонов " ". Това излиза наяве от решение на Централната изборна комисия. Експертът по национална сигурност и професор в Нов български университет беше втори в листата на партия " ИТН " в 24 МИР София и поради резултата на партията, без проблем се оказа измежду депутатите на групировката на Трифонов.
Радулов е подал заявление, с което желае да бъде премахнат от листата и да не бъде обявяван за депутат. Със свое решение ЦИК удовлетвори молбата му и разгласи за депутат, който беше трети в листата на партията.
Интересни детайлности за новия народен представител, който влиза на мястото на Радулов, описа в. " Капитал ", който е. Според изданието след първичната регистрация на листата на " ИТН " е направена смяна и в нея на избираемото трето място е препоръчан Адамов - той е обвързван с комплекса " Делта хил " до Кладница и пернишките предприемачи Добри Владимиров и Станислав Любомиров.
Справка в Търговкия указател демонстрира, че Станислав Добрев Любомиров, дружно с Антон Йорданов Адамов, е в съвета на шефовете на компания " ". Фирмата от своя страна е обвързвана с " ", където името на Любомиров попада като съучастник.
Съгласно информация на, че в комплекса " Делта хил " край пернишкото село Кладница живеят Слави Трифонов и някои от сценаристите му и бъдещи депутати.
Имението си в затворения комплекс " Делта Хил " придобил за 5 милиона лв., писаха на няколко пъти някои уеб сайтове през 2019 година.
Просторната къща обгръща на 1200 квадрата застроена повърхност. Тя има личен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван със слънчеви акумулатори, писа " Ретро ",. Дворът е с внушителните 4 дка, барбекю, зелени площи с 3 беседки, доста дървета и редки растителни типове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР