Главният секретар на МВР Младен Маринов увери по повод поредния

...
Главният секретар на МВР Младен Маринов увери по повод поредния
Коментари Харесай

Взломаджиите на банкомати почерпили опит от Западна Европа

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов увери във връзка следващия взривен банкомат , че е основана организация за разкриването на закононарушението.

Той акцентира, че това закононарушение не е измислено у нас, а опитът най-вероятно е почерпен от страните от Западна Европа.

Маринов не даде повече информация по случая . Още не е ясно какъв брой са неналичията от банкомата.

 Взривиха банкомат в София Обновена
Взривиха банкомат в София

Откраднати са 60 000 лева

По мотив информацията на полицейските синдикати, че български и сръбски граничари пропущат бежанци, основният секретар съобщи, че има друга информация.

Той си пожела полицейските синдикати да са малко по-търпеливи, тъй като се работи в посока извършване на техните претенции.

Оперативната конюнктура налагала да се пренареждат целите, сподели Маринов и напомни, че още се работи по отвличането на Адриян Златков.

 Полицаи задържани за кражба на яке и дърва
Полицаи задържани за кражба на яке и дърва

В Министерство на вътрешните работи към този момент няма предел на бензин, увери зам.-министър Балабанов

По мотив променената мярка на Йоан Матев , упрекнат за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, Маринов, съобщи, че не може да разяснява решенията на съда, полицията си е свършила работата.

Всеки, който нарушава мярката, си носи следствията по закон, разяснява още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР