Главният секретар на МВР Ивайло Иванов призова гражданите в поредния

...
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов призова гражданите в поредния
Коментари Харесай

Главсекът на МВР зове протестиращите да не се поддават на провокации

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов прикани жителите в следващия ден на митинг да запазят хладнокръвие и да не се поддават на провокации . " Очакваме провокации. Потвърждават се всички информации за намиране на платени участници ", сподели основният секретар, представен от Нова телевизия.

" Сами видяхте, че всичко може да протече спокойно и безшумно . Имаше дребни произшествия, само че не можем да обвиним всички присъстващи ".

" Искам да кажа, че самите хора, участващи в митингите, ни търсиха и ни споделяха че има провокатори . Те сами ги изведоха. Твърдението им обаче не се удостовери, само че това е различен въпрос ", добави той.

Иванов разяснява и случая с бития юноша , който е студент в Хага. " Разбирам родителите му. Не е прелестно случилото се. По случая тече инспекция ", добави главсекът на Министерство на вътрешните работи.

Междувременно в София при засилено полицейско наличие при фонтана пред Президентството започнаха да се събират хора за четвъртия антиправителствения митинг.

Мотото му е " Да защитим демокрацията ". Вчера в няколко от огромните градове на България имаше мирни шествия с претенции за оставки на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Часове преди митингите за оставка на Гешев и на Борисов прикани в изключително послание президентът Румен Радев.
 Румен Радев сочи изхода: Оставка на държавното управление и основния прокурор
Румен Радев сочи изхода: Оставка на държавното управление и основния прокурор

Европа няма право да гледа Български с необятно затворени очи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР