Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта

...
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта
Коментари Харесай

МВР: Имаше версия, че Явор Захариев е пребит, но вратата...

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов разяснява версиите за гибелта на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев. По думите му, при идването на служителите на реда, вратата на дома на артиста е била заключена, а телефонът му е бил в него, предава Nova.

" Информацията, която имам към този миг, и не настоявам, че ще бъде доста изчерпателна, е че когато получиха сигнала за въпросния господин в София - отидоха. Първоначално се работеше по версията, че може да е бил пребит, само че отивайки на място вратата беше заключена от вътрешната страна. Телефонът беше в него. Доколкото разбрах, не е имало няколко дни връзка. Те са се пробвали да се свържат с него, само че не получихме никакви данни към този миг върху него да е било упражнено принуждение. Действително не знам какъв е резултатът от аутопсията ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

В обществените мрежи сестрата на Явор написа, е в кръвтта на брат й не са открити опиати. Според нея, причина за гибелта на младия мъж е нанесен му побой. Днес беше погребението на Явор Захариев.

От Министерство на вътрешните работи към момента не се ангажират с съответна версия за случая. Разследването продължава.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР