Главният секретар на МВР гл.комисар Петър Тодоров и заместник ректорът

...
Главният секретар на МВР гл.комисар Петър Тодоров и заместник ректорът
Коментари Харесай

Гл.комисар Тодоров и заместник ректора на Академията на МВР комисар проф. дн Илин Савов участваха в международен форум за системи в подкрепа на сигурността ISS World в Дубай


Главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Петър Тодоров и заместител ректорът на Академията на Министерство на вътрешните работи комисар проф. дн Илин Савов бяха на работно посещаване в Дубай, оповестяват от вътрешното министерство.

В интервала 28.02 и 02.03 те участваха в международния конгрес ISS world, представящ най-новите технологии и принадлежности свързани с правоприлагането, разузнаването, граничната и вътрешната сигурност и реализираха значими за страната ни контакти с разнообразни водещи компании, които предложиха новаторски решения свързани с граничната и вътрешната сигурност.

В хода на визитата гл.комисар Петър Тодоров организира работна среща с ген. лейтенант Абдула Халифа Обаид Ал Марри – основен началник на полицията на емирство Дубай. Двамата разискаха разнообразни аспекти от двустранното съдействие в региона на бранш сигурност и вероятности за неговото развиване и реализираха договореност за работни разменни визити на дубайски и български полицейски екипи. Те разискаха и опциите и показаха подготвеност за сключване на меморандум за съгласие сред Министерството на вътрешните работи и Дубайската полиция, чиито елементи предстоят да бъдат разисквани в действен ред.

Главният секрета на Министерство на вътрешните работи и зам-ректорът на Академията на Министерство на вътрешните работи посетиха Ректората и комплекса на Академията, където бяха посрещнати персонално от нейния основен началник ген. майор проф. доктор Гаид Ганим Саиф Ал Суейди и от ръководителя чорбаджия лекар Мохамед Ал Шамси и се срещнаха на място с базата на кадетите. По време на срещата комисар проф. дн Илин Савов и проф. Ал Суейди показаха структурите и дейностите на образователните заведения, водения образователен развой и стратегия. Бяха контрактувани параметри на продан и подвижност на преподаватели сред двете просветителни институции, шерване на положителни практики от образователният развой и възпитанието на обучаемите. Генерал майор проф. Ал Суейди изрази подготвеност за подписване на меморандум за съдействие сред Академия на Министерство на вътрешните работи и Полицейската академия в Дубай.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР