Главният секретар на “Има Такъв Народ“ – Виктория Василева, както

...
Главният секретар на “Има Такъв Народ“ – Виктория Василева, както
Коментари Харесай

Виктория Василева, Андрей Михайлов и Александър Александров участваха в „Хемус 2022“

Главният секретар на “Има Такъв Народ “ – Виктория Василева, както и народните представители Александър Александров и Андрей Михайлов – участваха в церемонията за откриването на 15-то Международно ревю на отбранителни артикули и услуги „ ХЕМУС 2022 “ в Пловдив.

В ревюто вземат участие България и още 19 страни. В наличието на стотици посетители от страната и чужбина, ревюто беше намерено от Президента на страната и Върховен главнокомандващ на Въоръжените сили – Румен Радев.

Депутатите от Има Такъв Народ разгледаха главните щандове на редица международни и родни производители на въоръжение и бойна техника, като Дженеръл Дайнамикс, Патриа, Некстер, Фикантиери и други
С изключително внимание бяха прегледани бойните и спомагателни машини на Българската компания “Самел 90 ” АД, предопределени за специфичните сили на Българската войска, част от които са доставени и бронираните машини от друг вид на компанията „ International Armored Group IAG ” с президент Антон Стефов. Компанията има желание да влага и построи цех в Бургас за бойни и спомагателни бронирани машини.

Депутатите от Има Такъв Народ отделиха внимание на производители и компании предоставящи услуги за отбранителната индустрия в региона на високите технологии, връзките, радарната техника, системите за ориентиране, дронове и други
Участието на нашите представители беше посрещнато с емфатичен интерес. Те имаха голям брой срещи с мениджъри и оторизирани представители на фирмите, както и висши военни от БА (и други армии). Присъствието и персоналното присъединяване на посланика на Финландия у нас, госпожа Кристина Кувая, в събитието, също акцентира значимостта на „ ХЕМУС 2022 “ в Пловдив, както и интереса към него.

Международното ревю „ ХЕМУС “ в Пловдив основава голяма опция участниците да обменят хрумвания и сплотяват капацитет в областта на сигурността и защитата, и високите технологии. Безспорен е и приносът на ревюто за укрепването на връзките на българската военна индустрия и Въоръжените ни сили.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР