Главният съдия Уилям Прайър от Апелативния съд на САЩ за

...
Главният съдия Уилям Прайър от Апелативния съд на САЩ за
Коментари Харесай

Апелативният съд отхвърля предложението на Марк Медоус да премести делото в Джорджия във федералния съд: На живо

Главният арбитър Уилям Прайър от Апелативния съд на Съединени американски щати за 11-ти окръг написа в решение, че „ Окръжният съд организира чуване за доказателства и по-късно арестуван, защото упрекнатото държание на Медоус не е осъществено под контрола на неговата федерална работа. Тъй като отстраняването на федерални чиновници... не се отнася за някогашни федерални чиновници и даже да беше, събитията, довели до това наказателно деяние, не бяха свързани с формалните отговорности на Медоус, ние удостоверяваме.

Междувременно Доналд Тръмп беше наименуван „ непоносим “ и „ все по-лош с всеки минал ден “ от републиканския противник Крис Кристи, откакто съобщи по време на послание на протест в Ню Хемпшир в събота вечерта, че имигрантите „ тровят кръвта на страна “ и цитира благосклонни забележки, направени от Владимир Путин и Виктор Орбан.

Г-н Тръмп също беше упрекнат от Белия дом, че „ отразява гротескната изразителност на фашистите и насилствените бели расисти “ и „ заплашва да потиска тези, които не са съглас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР