Главният режисьор на Народния театър Александър Морфов е бил дисциплинарно

...
Главният режисьор на Народния театър Александър Морфов е бил дисциплинарно
Коментари Харесай

Александър Морфов е уволнен дисциплинарно от Народния театър

Главният режисьор на Народния спектакъл Александър Морфов е бил дисциплинарно уволнен. Това разгласи в профила си във Фейсбук Рени Врангова, брачна половинка на Александър Морфов.

" Александър Морфов е публично дисциплинарно уволнен. Да живее Александър Морфов! ", написа Врангова.
По-рано през днешния ден Велислава Кръстева заяви, че напуща Народния спектакъл.

" От 1 март не съм част от екипа на НТ “Иван Вазов ”. За мен беше чест ", написа Кръстева.

" Има време за всяко нещо и несъмнено време за всяко желание под небето: време за раждане и време за умиране; време за втълпяване и време за премахване на насаденото; време за ликвидиране и време за изцеляване; време за срутване и време за градене; време за плачене и време за смеене; време за жалеене и време за танцуване; време за мятане на камъни и време за събиране на камъни; време за прегръщане и време за възпиране от прегръщане; време за търсене и време за изгубване; време за бранене и време за изхвърляне; време за късане и време за шиене; време за мълчане и време за говорене; време за обичане и време за мразене; време за война и време за мир ", съобщи Кръстева, като цитира " Еклесиаст ".
Скандалът сред двамата се зароди още през ноември. Това докара и до оставката на Захари Карабашлиев като основен главен драматург на Народния спектакъл.

Морфов разгласи, че персонално той е издраскал вратата на кабинета на Кръстева с надписи " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай ". Той се ядосал от появяването на пиарът до Ахмед Доган при гласуването му по време на изборите през октомври. Велислава Кръстева бе дълготраен началник на връзките с обществеността на Движение за права и свободи, както и народен представител от партията. В отговор Кръстева назова Морфов " принудител ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР