Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, по-известен като

...
Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, по-известен като
Коментари Харесай

„Конкурент“ лъже! Вижте как Гошо Синдика прави съчинения по картинка /доказателства/

Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, по-известен като Гошо Синдика, продължава интензивно да подритва трудовата си брошура, откри инспекция на организация BulNews.bg. Втора година компрометираният публицист прави на таратор главните правила на работа в медиите и затова сътрудниците му дадоха прякора, който въплъщава неговата активност в затихващото издание.
През това време организация BulNews.bg неведнъж вади на ярко чутовните гафове на Гошо Синдика и е същинско знамение за какво притежателят на „ Конкурент “ Делян Пеевски към момента го търпи. Тъй като неговите нискобюджетни номера омръзнаха на всички, бяхме решили да не обръщаме повече внимание на връщането тутакси на новините и на поръчковите му изявления, само че през днешния ден той още веднъж надмина себе си и по тази причина би трябвало да бъде ударен зад врата.
Сутринта в уеб страницата на задъхващия се вестник се появи материал за аварирал ТИР във Видинско. Такива произшествия има съвсем всеки ден и това не е кой знае каква вест, още повече когато няма ранени и други потърпевши коли. Не по този начин обаче мисли Гошо Синдика. В 9.15 ч. той вади вест, в която се твърди, че камионът се е обърнал преди минути и дори е разказано, че е пристигнала и кола за спешна помощ от Димово.
Единственото правилно в посочената обява е, че фактически има самокатастрофирал ТИР във Видинско. Нито случаят е станал през днешния ден преди минути, нито е идвала кола за спешна помощ. Цялата информация в „ Конкурент “ е съчинение по картинка. Често Гошо Синдика взима фотоси от фейсбук и откакто напоително си измисли „ детайлности “, разгласява измислиците без да има каквато и да е визия за самия случай. Днес е направил същото.
Още през вчерашния ден във видинските групи е оповестена фотография на същия извърнат ТИР, а в една от врачанските групи даже има коментар, че той стои там от два дни. На процедура този път хората от обществените мрежи опровергаха по безапелационен метод написаните неистини в уеб страницата на „ Конкурент “.
Тук и в този момент няма да разясняваме комплексарското изказване на Гошо Синдика „ видя още веднъж първи кореспондент на „ Конкурент “. Ние сме публицисти, а в този случай ще е нужна способената интервенция на психиатри…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР