Главният редактор на предаването по Нова телевизия Съдебен спор Жоро

...
Главният редактор на предаването по Нова телевизия Съдебен спор Жоро
Коментари Харесай

Жоро Игнатов емоционално: Нана, обичам те!

Главният редактор на предаването по Нова телевизия " Съдебен спор " Жоро Игнатов се раздели в неделя следобяд прочувствено във фейсбук с водещата Нана Гладуиш, откакто. След 14 години като водещ на „ Съдебен спор “, обичаната на феновете Нана през сълзи показа в ефира на Нова тв, че е взела решение да се раздели с предаването. За напускането на дългогодишната водеща осведоми още преди седмица.

" ИСТИНСКА! Такава е скъпата ми Нана, която вечно ще има особено място в сърцето ми. Остава ми утехата, че тя реши да се разделим, а не ориста. Обичам я! ", написа във фейсбук Жоро Игнатов и показа фотография с Нана и със арбитър Иван Сотиров, снимана след последния епизод на " Съдебен спор " с присъединяване на Гладуиш.



" Нана, поисквам ти да ти е доста скучно без нас и скоро да се върнеш ", сподели още основният редактор на предаването.

" Пожелавам й същото, тъй като " Съдебен спор " е Нана с Жоро Игнатов. Чакаме завръщането й и имам вяра, че не е по здравословни проблеми ", пишат познати на Жоро Игнатов под поста му.

Според тях Нана е един прелестен образец за силата и волята на дамите. " Пожелавам й да е здрава, щастлива и да продължава да въодушевява всеки пациент с тежка диагноза да намира лъча светлина в тунела и да го следва. Успех! ", споделят почитатели на двамата атрактивни публицисти.

Както Lupa.bg първо писа Нана Гладуиш взе решение, че се отдръпва от малкия екран и отсега нататък ще си почива. Тя напуща предаването и Нова телевизия и отива да живее в Съединени американски щати.

Отвъд Океана към този момент от няколко месеца брачният партньор й Джонатан развива сполучлив бизнес. Британецът се е преместил в Щатите доста преди Нана поради своята работа. Още предходната есен бе обявено, че американската компания ResultsCX купува учредената от него " Сиксти пристан ". Създадена през 2008 година, към предходната година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази промяна на собствеността е в основата на преместването на милионера Джонатан зад океана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР