Главният редактор на Биволъ Атанас Чобанов коментира в предаването Студио

...
Главният редактор на Биволъ Атанас Чобанов коментира в предаването Студио
Коментари Харесай

Главният редактор на Биволъ: Божков явно има информация и документи, които наистина плашат властта

Главният редактор на " Биволъ " Атанас Чобанов разяснява в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " последните настоящи тематики - със сараите на Ахмед Доган, дарението с фурми на Дубай и обстановката с Васил Божков.

" Явно Божков добре е се е подготвил, тъй като страницата му във фейсбук е записана още на идващия ден след кацането му в Дубай и аз чувствам почерка на доста положителни пиари. Тоест, всичко е доста обрано, пресметнато и с голям отзив в обществената мрежа, най-малко. Нервите на ръководещите са напрегнати. Очакват очевидно с тръпка и много нервно всеки идващ ход. Имаше едно доста в детайли и забавно изявление на Осман Октай, който наблюдава кариерата на Божков в по този начин наречените мутренски среди. И аз през днешния ден погледнах какви документи има за това и в действителност го виждам, и това е обществен факт, във компания дружно с починалия началник на " Мултигруп " Илия Павлов и небезизвестния Маджо още от 1994 година Тоест, тук имаме един човек, който е доста наясно с това, което е ставало в мутренските среди, силовите групировки, СИК надлежно - групировката, към която е принадлежал и Бойко Борисов посредством " Ипон ". Така че може би той има информация и документи, които в действителност плашат властта ", сподели Чобанов.

Той приказва и по тематиката за резиденцията на нос „ Чукалята ”, за която е обществена загадка, че е на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган. " Тези сараи към този момент са комплекс, тъй като към този момент имаме нещо като порт, марина, с вълнолом над 200 м, който за последните 2 години е изникнал там, и това се вижда от сателитните фотоси. На място може да се отиде само по море, защото пътят към сарая на почетния ръководител се охранява строго и не се позволяват нито публицисти, нито плажуващи, нито любопитни хора. И е по този начин от 2014 година Тогава установихме, че строителството, което тече там, е в нарушаване на нормите на закона за Черноморското крайбриежие, и започнахме да пишем по този мотив, да питаме институциите, и реакцията беше постоянно в интерес на този, който строи, т.е. никой не видя нарушаване, никой не видя, че височината на градежа е над разрешените 12 метра. След това започнаха едни концесии за приватизиране на дребния порт, който имаше и който се вижда какъв е бил преди този момент с една стена към 20 метра. Тогава 2016 година нещата увиснаха на регионалния шеф и нямаме вести какво се случва с врата - той още е държавен или към този момент е станал частен. Когато ни дадоха отговор 2016 година последната информация беше, че има желание компанията, която стопанисва сарая, да приватизира врата и е внесла съответните документи. Наш грях е, че от този момент не се поинтересувахме и не ги ръчкахме всеки месец, защкто изникна вълнолом, може да изникне и площадка за хеликоптер, за летяща паница. Сега още веднъж сме пратили запитвания. Мисля, че в морето не може да строи, който и да е. Тоест не може да е общината, би трябвало най-малкото министерството да позволи. Пожарът повдига въпроси за пожарната сигурност. Един нов и съвременен комплекс. Защото тази версия за късото съединяване е малко наивна. Все отново е нов комплек, с извънредно скъпи материали и съблюдаване на всички ограничения на противопожарна сигурност ", сподели той.

 

Относно дарението с фурми от Дубай, Чобанов разяснява: " Информацията, която имаме, е, че половината към този момент са раздадени. А другата половина чака да бъде раздадена от склада на БЧК. Това знаем и желаеме да присъстваме на раздаването, с цел да ги опитаме най-малко ".

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР