Главният прокурорт Сотир Цацаров се обяви за "тежки и жестоки"

...
Главният прокурорт Сотир Цацаров се обяви за "тежки и жестоки"
Коментари Харесай

Главният прокурор: Трябват жестоки санкции за футболните хулигани!

Главният прокурорт Сотир Цацаров се разгласи за "тежки и жестоки " наказания за футболните хулигани. Той изрази вяра случаят с ранената полицайка да докара до "твърда интервенция на страната ". Според Цацаров е неприемливо един мач да блокира живота в София.

"Гледките, които видяхме са не просто срамни. Тези гледки изискват твърда интервенция на страната. Надеждата моята е, че всички приказки, които се изприказваха във връзка този случай, няма да останат в общественото пространство до идващия случай. Че те ще намерят реализация в закона, който регламентира закона за футболното безчинство ", съобщи Цацаров пред NOVA.

И второ, във връзка с организацията на футболните срещи. Аз мъчно мога да приема насрочване на футболни мачове във време, в място, което да блокира живота на цялата столица, което да постанова полицията да бъде съсредоточена и от други градове, с цел да осигуря защитата и което да води до такива ексцесии. "

"Своята отговорност носят всички тези, които настояват, че радеят за футбола. Много добре, че притежателят на футболен клуб хикс е посетил ранения служител на реда, само че какво от това? Трябва да стане ясно, че ред би трябвало да има. "

"Да бъде блокиран животът в столицата, да се стигне до счупени стъкла и ранени служители на реда поради нечии упоритости и не добра организацията, страната има мощ да наложи по кое време, по какъв начин. "

"Държавата би трябвало да упражни силата, с която разполага. Санкциите във връзка с футболните хулигани би трябвало да бъдат задоволително тежки и жестоки. Тежко наказване е отнемане от независимост действително. Трябва да има правдивост. В 90% от случаите справедливостта минава и през отмъщение. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР