Главният прокурор трябва спре да се държи като изпълнителен директор

...
Главният прокурор трябва спре да се държи като изпълнителен директор
Коментари Харесай

Румен Петков: Главният прокурор трябва да спре да се държи като изпълнителен директор на ГЕШ ЕНД КЕРИ

Главният прокурор би трябвало спре да се държи като изпълнителен шеф на ГЕШ ЕНД КЕРИ и присъдружната й компания ГУШ ЕНД КЕРИ.
Такава рекомендация насочи по време на конференция ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и добави, че това държание на основния прокурор придобива брутални размери. Петков акцентира неналичието на дейности от страна на Главна прокуратура по серия престъпления от страна на военното ведомство, за които Политическа партия АБВ алармира неведнъж и изиска пояснение. Друг образец за липса на реакция е сигнал до основна прокуратура по процедурата за създаване на газопровода при Свищов.
 АБВ провежда полемика на тематика „ Алтернатива има “ АБВ провежда полемика на тематика „ Алтернатива има “
Политическа партия АБВ инициира и провежда полемика на тематика „ Алтернатива има “. Инициативата е предизвикана от забележимата лип...
„ Вместо да стартира инспекция и да в профил шефа на „ Булгартрансгаз “, вместо да изземат компютрите, на другия ден, откакто му предоставяме сигнала, сигналът е на бюрото на шефа на „ Булгартрансгаз “. Да излезе основният прокурор да изясни какъв брой коства подобен вид взаимозависимост “, разяснява Петков и добави забележимото използване още веднъж на двойни стандарти и съучастничество на основния прокурор в прикриване на закононарушения. Така настояването на оставката на държавния обвинител от страна на Политическа партия АБВ придобива от ден на ден причини, сподели той.
Пред медиите Румен Петков настоя основният прокурор да в профил министъра на вътрешните работи поради скандалния случай с мъжа, който облича полицейска униформа и който стана по-известен с проявата си по рушенето на протестърските палатки пред Народното събрание.
„ Онзи, който с бухалката ходеше да размита палатките от Софийския университет, облича полицейска униформа. Има експлицитни текстове в Закона за Министерство на вътрешните работи и в Наказателния кодекс, които доста ясно споделят, че човек, който си разрешава подобен вид подигравка и корист, предстои на присъда от 1 до 6 години, според от преценката на съда. Министърът на вътрешните работи Терзийски би трябвало да бъде отхвърлен неотложно и да се направи инспекция по какъв начин тези хора, които още веднъж се видяха от цяла България, имат достъп до полицейска униформа и снаряжения, тъй като те очевидно имат подобен достъп. Това е нечувана по темперамент подигравка с Министерство на вътрешните работи. Очевидно е, че хора от Министерство на вътрешните работи са ангажирани с тези хора. Трябва да е ясно, че в случай че за Борисов „ Делта Гард “ съставлява обединяване на ВИС и СИК, страната е страна. Главният прокурор отстранява министъра на вътрешните работи, с цел да не попречва следствието и стартират незабавна инспекция с изземания, арести и всичко, както се прави. Иначе е съизвършител в нарушаване на всички тези неща “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР