Главният прокурор Сотир Цацаров си е купил двуетажна вила в

...
Главният прокурор Сотир Цацаров си е купил двуетажна вила в
Коментари Харесай

Главният прокурор бе набъркан в скандал с евтина вила

Главният прокурор Сотир Цацаров си е купил двуетажна вила в курорта Свети Константин над Пещера за подозрително малко пари, заяви " Биволъ ", базирайки се на данни от Имотния указател. Сделката е подписана на 26 ноември 2018 година

От оповестения от уеб страницата нотариален акт се вижда, че договорката е изповядана на цена от 30 хиляди евро, която е платена по банков път. Според нотариалния акт данъчната оценка на парцела е 22.7 хиляди лева

Обявата за същия парцел е оповестена в интернет през септември 2018 година Цената, която се търси от продавача, е повече от два пъти по-голяма - 70 000 евро, оповестява " Капитал ".

" Вилата е нов градеж, среща се в курорта Свети Константин. Летовището е едно от най- живописните места в Родопите, среща се на 1400 м надморска височина. В непосредствена непосредственост са язовир " Батак ", язовир " Доспат ",Триградското ждрело и други Курортът е на 16 км от град Пещера, на 62 км от град Пловдив и на 140 км от град София. Вилата се състои от 2 етажа плюс избено помещение. Първият етаж включва: хол, камина, кухненски бокс, столова, баня, тоалетна, тераса. Вторият етаж включва: 3 спални, 2 тераси, баня и тоалетна ", се споделя в обявата.

Къщите в летовището са издигнати с право на градеж, защото земята е общинска благосъстоятелност. Купувачът няма права върху терена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР