Главният прокурор Сотир Цацаров се е самосезирал и е разпоредил

...
Главният прокурор Сотир Цацаров се е самосезирал и е разпоредил
Коментари Харесай

Цацаров разпореди проверка има ли политически и икономически натиск над Марешки

Главният прокурор Сотир Цацаров се е самосезирал и е разпоредил на Софийска градска прокуратура да ревизира изказванията на водача на " Воля " Веселин Марешки пред медиите от през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Прокуратурата повдигна обвинявания на Веселин Марешки

Става дума за изявлението на депутата, че му е било сложено изискване " да прекратим до края на май бизнеса с горива ". Според Марешки настояванията към него били освен политически, само че и стопански, и идвали от хора, които " мародерстват този бизнес, имат опция да слагат такива условия ", е другото изказване, което ще се ревизира от прокурорите.

Днес, на Марешки беше повдигнато обвиняване за нелоялни търговски практики и опит за оказване на насила. Според обвиняването той е изкупувал аптечен бизнес посредством напън върху аптекари, а прокуратурата изясни и, че има свидетелски показания на седем лица, потърпевши от дейности на Марешки.

Марешки: Oпитват да трансфорат мен и хората ми в послушни пуделчета

Според водача на " Воля ", против него има политическа принуда, а обвиняването му е " метод да държиш някого изкъсо, и да се опитваш да го шантажираш ", както и да се отклони вниманието от въпросите с КТБ, НДК, санирането и летище " София ". Той не изясни кой съгласно него стои зад тази принуда. По тематиката Прокуратурата повдигна обвинявания на Веселин Марешки Марешки: Oпитват да трансфорат мен и хората ми в послушни пуделчета Депутатите да нямат имунитет, предлага Марешки
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР