Главният прокурор Сотир Цацаров съзря лицемерие зад идеята за пълна

...
Главният прокурор Сотир Цацаров съзря лицемерие зад идеята за пълна
Коментари Харесай

Цацаров пита: Ако скрием цигарите в магазина, защо алкохолът да се вижда

Главният прокурор Сотир Цацаров съзря двуличие зад концепцията за цялостна възбрана на рекламите на цигари и скриването им от магазинната мрежа, които се стартират от неправителствени организации.

" Всички сме наясно, че наясно, че цигарите са рискови за здравето. Тази реклама би трябвало да демонстрира напълно ясно заплахата от тютюнопушенето. Ако сходно нещо се прави, то би трябвало да се прави без двуличие. Ако заключим цигарите в каси по супермаркетите и не ги демонстрираме, за какво щандовете за алкохол се демонстрират. Ако вършим нещо би трябвало да го вършим с равна мяра за всички, не би трябвало да се ощетява единият бранш, а другият - не. Колкото са нездравословни цигарите, толкоз е нездравословен и алкохолът “, сподели обвинител №1 и прикани за повече натурализъм, вместо двуличие.

Според него напъните на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата би трябвало да се съсредоточат върху търговията с насипен тютюн.

" Това е един напълно черен пазар, който най-често оперира с доставки от врата до врата и поръчки по интернет ", изясни Цацаров. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР