Главният прокурор се е щракнал с Джим Слатъри, политик от

...
Главният прокурор се е щракнал с Джим Слатъри, политик от
Коментари Харесай

Иван Гешев присъства на молитвената закуска във Вашингтон

Главният прокурор се е щракнал с Джим Слатъри, политик от Демократическата партия и член на Конгреса от 1983 до 1995 година

На страницата си във фейсбук прокуратурата разгласява фотоси от присъединяване на основния прокурор Иван Гешев на 71-та Национална молитвена закуска във Вашингтон.


Националната молитвена закуска основава другарства в полза на фамилията на демократичните страни, гласи текстът в поста към фотосите.

От тях оказва се, че украинският президент Володимир Зеленски е отправил видеобръщение към участниците в събитието. Реч пред аудиторията е държал кралят на Йордания Абдула Втори, както и неговата брачна половинка кралица Рания, изясняват от прокуратурата и показват, че на Националната молитвена закуска изявление е направил и Билавал Бхуто Зардари, външен министър на Пакистан и наследник на Беназир Бхуто, осведоми Българска телеграфна агенция.

Гешев има фотография и с Джим Слатъри, политик от Демократическата партия и член на Конгреса от 1983 до 1995 година Заснета е и срещата на Гешев с конгресмена от Републиканската партия Пийт Сешънс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР