Главният прокурор на САЩ Уилям Бар обяви, че президентските избори

...
Главният прокурор на САЩ Уилям Бар обяви, че президентските избори
Коментари Харесай

Приближен на Тръмп призна, че изборите са били честни

Главният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар разгласи, че президентските избори са били почтени и няма подозрения за измами. Той е следващият доближен до настоящия президент Доналд Тръмп, който отхвърля изказванията му за непочтен избор.

" Към днешна дата нямаме данни за измами от мащаб, които би довел до друг излаз на вота ", съобщи Бар.

Коментарът му идва малко откакто и управляващите в щата Аризона признаха изборната победа на Байдън. Той завоюва с минимална преднина от малко над 10 хиляди гласа. И щатският секретар Кейти Хобс (от Демократическата партия), и губернаторът републиканец Дъг Дюси обявиха, че подсигуряват за това, че изборите са били почтени.

Досега Тръмп многокоратно съобщи, че е имало изборни измами и че екипът му ще се бори до последно в съда, с цел да промени резултатите. До в този момент нито един съд не е приел претенциите на президента. Президентът първо се опита да спре броенето на гласове в изборния ден в щати, в които изоставаше. и това бе отхвърлено от съда. Пощенски чиновник от Пенсилвания, който твърдеше, че е видял изборни измами, след това се отхвърли от думите си.

В момента и в Джорджия се организира наново броене на гласовете.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР