Главният прокурор на САЩ Уилям Бар е създал разследващ екип,

...
Главният прокурор на САЩ Уилям Бар е създал разследващ екип,
Коментари Харесай

Тръмп изригна: ФБР ми направи опит за преврат

Главният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар е основал проверяващ екип, който има намерение да употребява, с цел да изследва произхода на следствието на ФБР против президентската акция на Доналд Тръмп през 2016 година, оповестяват американските медии, представени от Блиц.

``
реклама
 
По мотив тази информация пред публицисти в Белия дом Тръмп съобщи: „ Това беше нелегално следствие (на ФБР), стартира нелегално, всичко в него беше накриво. Това беше опит за прелом “.
 
Той добави, че не е чел отчета на специфичния прокурор Робърт Мюлер, в който се споделя, че няма доказателства за съветска интервенция. „ Спечелих. Нямаше интервенция, нямаше възпрепятстване “, безапелационен беше той.
 
Самият Тръмп е настоял Бар да стартира следствие по какъв начин е взето решението за инспекция от страна на ФБР.
 
Според Fox News, Бар е избрал хора от екипа на Министерството на правораздаването, на които счита да се опре, с цел да изследва по какъв начин ФБР в началото е взело решението да проверява Тръмп преди всичко.
 
П роверката докара до следствието на специфичния прокурор Робърт Мюлер за интервенция на Русия в президентските избори през 2016 година Опонентите на Тръмп се надяваха, че Мюлер ще откри доказателства за секрети съглашения сред акцията на Тръмп и съветските управляващи, само че заключенията на Мюлер са, че няма доказателства за това.
 
Бар е свидетелствал пред членове на Конгреса по отношение на неговото обобщение на отчета на Мюлер, когато ги е уведомил за проектите си да огледа по-сериозно към ФБР. Той сподели, че може да преразгледа осем закононарушения, подадени от представителя на Девин Нунес (републиканец от Клаифиорния), за хора, които съгласно Нунес са в основата на следствието на скрито съглашение сред Русия и Тръмп.
 
Републиканците, в това число Нунес и Марк Медоус, от дълго време се занимават със лични следствия за хипотетични нарушавания и
пристрастия в горните ешелони на Министерството на правораздаването и ФБР, в това число текстовите известия на някогашните чиновници на ФБР
Петър Стржок и Лиза Пейдж. Републиканците проверяват дали има скица за оклеветяване на Тръмп.
 
Проучването на Бар за първичното следствие на Русия може да се пресече с следствие на американския юрист Джон Хубер, който бе назначен от някогашния основен прокурор Джеф Сешънс през март 2018 година, с цел да прегледа изказванията на Републиканската партия за непозволени дейности на ФБР.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР