Главният прокурор на Република България Иван ГешевИван Стоименов Гешев е

...
Главният прокурор на Република България Иван ГешевИван Стоименов Гешев е
Коментари Харесай

Гешев: Медиите да питат Лозан Панов за Андон Миталов

Главният прокурор на Република България Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във приканва средствата за всеобща информация да насочат запитванията си към ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет в качеството му на председателстващ Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) по отношение на името на българския арбитър Андон Миталов за присъединяване в „ сериозна корупция “.

Повод за това са голям брой запитвания от медиите по отношение на общественото обявяване от Държавния департамент на Съединени американски щати на името на българския арбитър, се споделя в публично известие на прокуратурата.

Оповестиха кой е българинът със възбрана да влиза в Съединени американски щати

В качеството си на длъжностно лице Миталов е взел участие в корупционни дейности, които подкопават върховенството на закона и съществено компрометират независимостта на демократичните институции в България, се споделя в публично изказване на държавния секретар на Съединени американски щати Майкъл Р. Помпео.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР