Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи сертификати на

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи сертификати на
Коментари Харесай

Иван Гешев връчи сертификати на прокурори и следователи

Главният прокурор на Република България Иван Гешев връчи документи на прокурори и следователи, участници в семинар за трафика на хора, осведомителни и информационни технологии и интернет, провеждащ се в гр. Хисаря. Това оповестиха от прокуратурата.

Събитието е проведено от Асоциацията на прокурорите в България, Националната комисия за битка с трафика на хора (НКБТХ), Кралската прокурорска работа на Англия и Британското посолство в София и цели възстановяване на уменията и повишение на професионалните пълномощия на специалистите, работещи по противодействието на трафика на хора и закрилата на жертви на трафик на национално и интернационално равнище.

На семинара бяха дискутирани въпроси, свързани с правната и институционалната рамка, както в Българи, по този начин и във Англия, както и с практиките в наказателното гонене на причинителите на незаконни действия.

В обучителния семинар взеха присъединяване магистрати, членове на Асоциацията на прокурорите в България, Националната следствена работа, НКБТХ, Кралската прокурорска работа и чиновници от Централни профилирани закононарушения на Столична полицейска работа на Англия, Служба по опиатите и престъпността на Организация на обединените нации, Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР