Главният прокурор на Република България Иван Гешев е на посещение

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев е на посещение
Коментари Харесай

Иван Гешев е в САЩ за участие в 71-та Национална молитвена закуска

Главният прокурор на Република България Иван Гешев е на посещаване в Съединените американски щати за присъединяване в 71-та Национална молитвена закуска, която се дава от американския президент Джо Байдън. Посещението на Иван Гешев в Съединени американски щати е по покана на конгресмени. Събитието се организира във Вашингтон през първия четвъртък на февруари, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването на закуската, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Участие в обичайна годишна Национална молитвена закуска вземат представители на американския политически и стопански хайлайф, конгресмени, членове на държавното управление, както и посетители от повече от 140 страни. Форумът дава опция за построяването на персонални връзки и задълбочаване на контактите сред изявени общественици и водачи от целия свят, споделящи общи полезности за приемливост, отбрана на човешките свободи и демокрацията.

В рамките на визитата на основния прокурор в Съединени американски щати са планувани поредност от срещи, както и присъединяване в интернационалните конгреси./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР