Главният прокурор на Република България Иван Гешев дойде в Перник,

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев дойде в Перник,
Коментари Харесай

Иван Гешев: Ще има проверка на прокуратурата в Перник

Главният прокурор на Република България Иван Гешев пристигна в Перник, с цел да се срещне с кмета на общината Станислав Владимиров. Двамата разискаха случаите на жестоката експанзия в града, която ескалира в последните седмици, оповестиха от община Перник.

“Тук съм, с цел да изкажа цялостна поддръжка към всички перничани. Приел съм персонално драговолно случая, който раздруса цяла България и желая да уверя хората, че прокуратурата ще направи всичко допустимо, с цел да отбрани интереса на жителите.

Поздравявам кмета на Перник Станислав Владимиров за смелата му позиция. Ще има и инспекция в пернишката прокуратура “, сподели основният прокурор Иван Гешев, съобщи БЛИЦ.

„ За мен е значимо институциите да работят и такива действия да бъдат пресичани в точния момент. Толерирането на нападателно държание по улиците, без значение кой е причинителят може да докара до обстановка, която мъчно да бъде следена.Без помощ от извън нямаше да се оправим, също така положително усещане прави професионалното отношение на софийския прокурор, който се занимава със случая.

Благодаря на перничани, че демонстрират непоносимост към подобен жанр престъпни прояви.Благодаря на медиитеза информираността по случая.Това дава храброст на жертвите. Надявам се на почтено и бързо правосъдие “, сподели Станислав Владимиров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР