Главният прокурор на Р България Сотир Цацаров ще присъства на

...
Главният прокурор на Р България Сотир Цацаров ще присъства на
Коментари Харесай

Сотир Цацаров раздава дипломите на бъдещите юристи

Главният прокурор на Р България Сотир Цацаров ще участва на формалната гала по връчване на дипломите на абитуриентите от Випуск 2017 година на Юридическия факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ на 16 април, понеделник. Тържеството ще се организира в Спортната зала на висшето учебно заведение на бул. България № 236 А, от 10:00 ч.

Близо 200 студенти, постоянно и задочно образование, ще получат дипломите си за приключено висше юридическо обучение в ПУ „ Паисий Хилендарски “. От тях 17 са отличниците на Випуск 2017 на Юридическия факултет.

За всеки от тях са планувани награди: грамота за отличен триумф, книги, предоставени от издателство „ Сиела “, и едногодишен безвъзмезден абонамент за правно-информационната система „ Сиела “.

Първенец на випуска е Кристиан Райчев с триумф „ Отличен – 5.99 “. Дипломата ще му връчи персонално Сотир Цацаров.

На промоцията на Випуск 2017 на ЮФ ще участват още Савина Петкова – ръководител на Общински съвет – Пловдив, арбитър Явор Колев – ръководител на Административен съд – Пловдив, юрист Стефан Левашки – ръководител на Адвокатска гилдия – Пловдив, Георги Титюков – зам.-кмет на Община Пловдив, както и представители на съдилищата и прокуратурата в града под тепетата. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР