Главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс е дала под

...
Главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс е дала под
Коментари Харесай

Обвиняват Тръмп и роднини в измами

Главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс е дала под съд някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и трите му деца, обвинявайки ги в комерсиална машинация , заяви The Hill.

Гражданският иск е импортиран във Върховния съд на щата в сряда и е кулминационната точка на тригодишно следствие на основната прокуратура против компанията на Тръмп и дали тя е подвеждала вложителите и данъчните управляващи, като е завишавала цените на парцелите, с цел да получи вложения, и по-късно ги е намалявала, с цел да получи данъчни и кредитни тласъци.
 Тръмп упрекна Байдън в корист с власт
Тръмп упрекна Байдън в корист с власт

След като ФБР претърси дома му за секретни документи

Главният прокурор желае парична глоба в размер на 250 млн. $ и непрекъсната възбрана за Тръмп и децата му Доналд Тръмп-младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп да заемат управителен или други управителни длъжности във всяка корпорация, записана или лицензирана в щата.

Прокурорите също по този начин желаят на Тръмп и неговата Trump Organization да бъде неразрешено да вземат участие в придобивания на недвижими парцели в щата или да аплайват за заеми от финансови институции в щата в продължение на пет години.
 Близо 100 папки и докумeнта с гриф секретно в Мар-а-Лаго на Тръмп
Близо 100 папки и докумeнта с гриф секретно в Мар-а-Лаго на Тръмп

Съд на Съединени американски щати пусна списък с конфискуваните материали, ФБР са иззели към 1500 документа, както и класифицирани папки

Джеймс съобщи, че Тръмп " подправено е надул положението си с милиарди долари " и дружно с някогашните ръководители на Trump Organization Алън Вайселберг и Джефри Макконни " са манипулирали цената на активите, с цел да накарат банките да отпускат заеми на Trump Organization при по-изгодни условия ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР