Главният прокурор на Ню Йорк има 7 изисквания към съда

...
Главният прокурор на Ню Йорк има 7 изисквания към съда
Коментари Харесай

Главният прокурор на Ню Йорк настоя Nexo да спре дейност и да върне откраднатите пари

Главният прокурор на Ню Йорк има 7 условия към съда против криптокомпанията Nexo в обвинителния си акт от обвиняването в лицето на Летиша Джеймс, който е от септември предходната година. 

Прокуратурата на Ню Йорк желае да се забрани на ответниците да вземат участие в каквито и да било настоящи или бъдещи нарушавания на законодателството на Ню Йорк. Също по този начин да им се разпореди да се откажат от всички суми, получени по отношение на или вследствие на посочените в сегашния иск нарушавания на закона. Прокуратурата също по този начин упорства всички парични средства от всички суми, с които ответниците са се обогатили безпричинно да бъдат върнати.

Джеймс изисква от съда да разпореди Nexo да възвърне всички средства получени от  инвеститорите по отношение на лъжливите и заблуждаващи дейности, за които се подават тъжби.

Обвинението в Ню Йорк упорства също по този начин да се забрани на ответниците да вземат участие в издаването, предлагането, размяната, продажбата, насърчаването, договарянето, рекламирането, капиталовите препоръки или разпространяването на скъпи бумаги или артикули на територията на щата Ню Йорк.

Също по този начин Nexo да бъдат наказани да заплатят разноските и таксите на ищеца, както и да се дефинира заслужено обезщетение за премахване на нарушаванията на законодателството на щата Ню Йорк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР