Главният прокурор на България Иван Гешев е на посещение в

...
Главният прокурор на България Иван Гешев е на посещение в
Коментари Харесай

Иван Гешев отива в САЩ за Молитвена закуска с Джо Байдън

Главният прокурор на България Иван Гешев е на посещаване в Съединените американски щати за присъединяване в 71-та Национална молитвена закуска , която се дава от американския президент Джо Байдън.

Посещението на Гешев е по покана на конгресмени. Събитието се организира във Вашингтон през първия четвъртък на февруари, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването на закуската.

Участие в обичайна годишна Национална молитвена закуска взимат представители на американския политически и стопански хайлайф, конгресмени, членове на държавното управление, както и посетители от повече от 140 страни.

Форумът дава опция за построяването на персонални връзки и задълбочаване на контактите сред изявени общественици и водачи от целия свят, споделящи общи полезности за приемливост , отбрана на човешките свободи и демокрацията .

В рамките на визитата на основния прокурор в Съединени американски щати са планувани поредност от срещи, както и присъединяване в интернационалните конгреси.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР