Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19

...
Главният прокурор Иван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19
Коментари Харесай

Гешев: Едно семейство тормози цялото село Браница, пенсионери са връзвани и обирани

Главният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във посети община Харманли по отношение на акция против битовата престъпност.

"Водещ приоритет, даже и по време на пандемия, е битката с битовата престъпност. Недопустимо е, както в Браница, възрастни хора да биват връзвани и обирани. Това са хората, които са построили страната, плащали са си налозите и заслужават да живеят умерено. Не можем да решим казуса с битовата престъпност за момент, само че сме в добър синхрон с локалната власт ", съобщи основният прокурор пред публицисти.

Акция в с. Браница, Гешев и главсекът на Министерство на вътрешните работи са на място

Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във добави, че в село Браница е имало два "неприятни случая " за последните шест дни. Извършителите на похищенията са арестувани. 78-годишен мъж в селото е бил атакуван през нощта в личния си дом - бил е вързан, обичай, а пенсията му е била открадната.

"Лично мен ме е позор, страната би трябвало да направи всички допустимо такива случаи да не се повтарят ", съобщи обвинител номер 1 и добави, че в Браница има едно проблематично семейство, което тормози цялото село.

Гешев съобщи, че до края на година се надява, че обирите, изнасилванията, убийствата и кражбите ще отчетат спад. "Очакваме смяна ", безапелационен бе основният прокурор.

"Над 1700 са досъдебните производства за нарушение на карантината и нарушавания по Закона за здравето. Има и дейни присъди. Прокуратура и Министерство на вътрешните работи работят дружно ", отговори на журналистически въпроси Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР