Главният прокурор Иван Гешев участва в онлайн работно съвещание с

...
Главният прокурор Иван Гешев участва в онлайн работно съвещание с
Коментари Харесай

Гешев разговаря с прокурори и следователи от Русе и Бяла

Главният прокурор Иван Гешев взе участие в онлайн работно заседание с магистратите от Окръжната и Районната прокуратура в Русе, със следователи от Следствения отдел на Окръжната прокуратура в Русе и прокурорите от Териториалното поделение в Бяла. Във видеоконферентната среща присъединяване взеха и заместниците на основния прокурор при ВКП Даниела Машева, Красимира Филипова и Пламена Цветанова, оповестяват от Прокуратурата.

Срещата е следващата в границите на обиколката на основния прокурор в петте апелативни региона в страната, само че се организира онлайн поради противоепидемичните ограничения против разпространяването на COVID-19.

В хода на диалозите с магистратите и административното управление Иван Гешев разиска целите на прокуратурата през актуалната година с акцент противодействието на стандартната престъпност, битката с корупцията и изискванията на работа на магистратите.

Главният прокурор изрази признателност към прокурорите и правосъдните чиновници от апелативния регион за ангажираността им в благотворителните акции на Прокуратура на Република България, Асоциация на прокурорите и Камара на следователите в България, в поддръжка на битката с пандемията от ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР