Главният прокурор Иван Гешев участва на форум за войната по

...
Главният прокурор Иван Гешев участва на форум за войната по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Иван Гешев за войната по пътищата: Има наченки на организация да приключи войната по пътищата

Главният прокурор Иван Гешев взе участие на конгрес за " войната по пътищата ", проведен от Института за пътна сигурност.

След форума Гешев приказва пред публицисти.

Гледайте онлайн тук или на



Държавата дължи правдивост, задачата е да бъдат избавени българските жители и деца. За мен е значимо, че най-сетне стартират първи проблясъци на организация да завърши войната по пътищата, сподели основният прокурор.

По думите му не тематиката не съставлява интерес за партиите, а промяната в правосъдната система е за тя да бъде овладяна. Чуваме жителите, в разговор сме с жителите в цялата страна, в това число и неправителствените организации, които имат доста по-голяма експертиза от институциите.

Дойде време и то се вижда, че българските жители желаят от своята страна това, което заслужават – сигурност, отбрана, и да не убиват нашите деца по пътищата. Вярвам, че това може и би трябвало да бъде реализирано тук и в този момент, съобщи по време на кръглата маса основният прокурор Иван Гешев.

Гешев съобщи, че е гневен от това какъв брой доста жертви има по пътищата, като добави, че съгласно него страната следи безучастно. И означи, че отношение към пътната сигурност има закриването на спецправосъдието, което е довело до взрив на престъпността.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР