Главният прокурор Иван Гешев ще се срещне с родителите на

...
Главният прокурор Иван Гешев ще се срещне с родителите на
Коментари Харесай

Гешев се среща с родителите на прегазената Моника

Главният прокурор Иван Гешев ще се срещне с родителите на прегазената 8-годишна Моника Стоименова от пазарджишкото село Братаница, която почина на 19 юли м.г. под гумите на длъжностен автомобил на Министерство на вътрешните работи, ръководен от спецполицай.

Срещата с основния прокурор ще бъде в понеделник и бе уговорена от Иван Спасов, непосредствен на почерненото семейство, който ще придружи Блага и Марин до прокуратурата. Родителите на починалото момиченце упорстват за ефикасна присъда за някогашния към този момент антимафиот Владимир Панайотов, откакто тази седмица пловдивският Апелативен съд промени наказването му от 4 години и 8 месеца дейно отнемане от независимост в условно.

По този мотив през днешния ден близки и познати на Моника и жители стопираха придвижването за час по пътя от Пазарджик за Велинград на мястото, където стана нещастието. Те желаеха заслужено наказване за водача, прегазил момиченцето. Ако след срещата с господин Гешев не реализираме резултат, ще създадем митинг пред Съдебната палата в столицата и след това пред Народното събрание, изясни Спасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР