Главният прокурор Иван Гешев се закани, че от 15 септември,

...
Главният прокурор Иван Гешев се закани, че от 15 септември,
Коментари Харесай

Засилват мерките срещу наркодилърите край училищата от 15 септември

Главният прокурор Иван Гешев се закани, че от 15 септември, когато децата се връщат в учебно заведение, ще бъдат засилени ограниченията против наркодилърите, които продават дрога към тях.

" Прокуратурата и полицията не престават противодействието на производството и разпространяването на наркотични субстанции. С началото на образователната година ще засилим дейностите против всички, които тровят децата ни. Особено към учебните заведения ", написа той в формалния си профил в Туитър, където в последно време се изявява интензивно.

Той даже разгласява фотоси на канабисови насаждения, явно открити от органите на реда.

Прокуратурата и полицията не престават противодействието на производството и разпространяването на наркотични субстанции. С началото на образователната година ще засилим дейностите против всички, които тровят децата ни. Особено към учебните заведения.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)

След това той добави: " Поздравления за работата на сътрудниците от Пазарджик... Добра работа и на сътрудниците във Варна " и разгласява линкове от известия на прокуратурата за разкрита оранжерия и пратен на съд наркоразпространител.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР