Главният прокурор Иван Гешев се срещна със семейството на 22-годишната

...
Главният прокурор Иван Гешев се срещна със семейството на 22-годишната
Коментари Харесай

Гешев: Не може да убиват децата ни по улиците

Главният прокурор Иван Гешев се срещна със фамилията на 22-годишната Светломира Станчева от Шумен, което умря откакто беше прегазено от джип в града. Разследването на случая е поверено на Софийска градска прокуратура и Националната следствена работа не тъй като има подозрения в работата на прокурорите от Шумен, а с цел да няма никакви подозрения в локална взаимозависимост.
Прочетете още
" Прокуратурата ще направи вероятното и невъзможното, с цел да има правдивост. Това не може да продължава по този начин – да убиват децата ни по улиците. Бащата на убитото момиче съобщи, че ще е удовлетворен, в случай че с дейностите които се подхващат около случилото се, бъде избавен различен живот ", сподели Гешев.

Тази вечер Иван Гешев ще беседва с жители на Шумен по отношение на растежа на битовата престъпност, увеличаващото се разпространяване на опиати измежду младежите, както и поради зачестилите случаи на тежки пътнотранспортни катастрофи, породени в резултат на жестоко нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата.

Междувременно Апелативният съд във Варна удостовери определението на Окръжния съд в Шумен, с което под домакински арест беше подложен 18-годишния Жечко Кюркчиев, обвинен за причиняването на тежкото пътно произшествие.

Вчера общинската комисия по сигурност на придвижването в Шумен отсрочи за идната седмица съвещанието, на което трябваше да се прегледа молба от жители за обезопасяване на кръговото кръстовище пред хипермаркет в града, където почина 22-годишното момиче.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР