Главният прокурор Иван Гешев се срещна с главния равин на

...
Главният прокурор Иван Гешев се срещна с главния равин на
Коментари Харесай

Иван Гешев се срещна с главния равин на “Хабад” по случай празника Песах

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с основния равин на “Хабад ” Йосеф Саломон по случай празника Песах. Двамата разискаха междурелигиозния разговор и битката с антисемитизма. Tова се показва в известие, оповестено в формалния профил на основния прокурор в обществената мрежа Туитър. 
Прочетете още
Преди седмица основният прокурор беше на посещаване в Държавата Израел. При срещата с представители на Министерството на външните работи са разисквани провокациите пред демократичния свят във връзка със зачестилите прояви на език на омразата, написа Българска телеграфна агенция. 

По-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че основният прокурор се е срещнал с управлението на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ). По време на срещата са маркирани ползотворното сътрудничество между прокуратурата и асоциацията, както и експертният капацитет на АИКБ в помощ на следствието на закононарушения в области, изискващи характерни познания - финансови и/или енергийни пазари, киберпрестъпления, изпиране на пари, данъчни и имотни измами, непозволено ръководство на боклуци и други

 

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с основния равин на “Хабад ” Йосеф Саломон по случай празника Песах. Двамата разискаха междурелигиозния разговор и битката с антисемитизма.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР