Главният прокурор Иван Гешев се опитва да оцелее. Той тропа

...
Главният прокурор Иван Гешев се опитва да оцелее. Той тропа
Коментари Харесай

Хаджигенов: Иван Гешев се опитва да оцелее

Главният прокурор Иван Гешев се пробва да оцелее. Той тропа по масата. Това съобщи адовкат Николай Хаджигенов по отношение на това, че прокуратурата вика министър председателят Кирил Петков на разпит. Той добави, че министър председателят и обкръжението му сами са се вкарали в капан.

„ Сотир Цацаров им се измъкна. Сега Гешев вика министър председателят “, сподели още той.
Николай Хаджигенов: Най-големият грях на Сотир Цацаров е Иван Гешев
Най-големият грях на Сотир Цацаров е Иван Гешев. Това сподели юрист Николай Хаджигенов.   " Иван Гешев Цацаров си го избра относител...
Прочети повече
„ Ако е капан, то министър-председателят самичък влезе в него, като сподели, че знае кои са незаконните лица “, съобщи от своя страна юрист Людмил Рангелов.

Според проф. Пламен Киров този „ театър ще продължи, само че остава горчив привкус в обществото, а и в гилдията “.

„ Това минава всевъзможни граници и то би трябвало да спре. Вероятно това ще стане през днешния ден с решението на Конституционният съд дали правосъдният министър може да желае отстраняването на основния прокурор “, показа проф. Киров.

„ Това е една война. Тя ще продължава с изменчив интензитет. Премиерът би трябвало, откакто ДАНС и ГДБОП са под управлението на изпълнителната власт, да отиде с тези папки при основния прокурор и да каже да се работи “, счита още Киров.
Премиерът в контраофанзива, пита Гешев за Мата Хари, " Барселонагейт ", Таки и " Осемте джуджета "
С наслаждение одобрявам поканата на прокуратурата, само че ще желая да попитам и някои въпроси. Това съобщи министър председателят Кирил Петков, откакто п...
Прочети повече
Хаджигенов съобщи, че не би демонстрирах на Гешев какъв брой часа демонстрира личния му часовник.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР