Главният прокурор Иван Гешев показа оставката си, а след това

...
Главният прокурор Иван Гешев показа оставката си, а след това
Коментари Харесай

Гешев скъса публично оставката си, той и семейството му били заплашвани

Главният прокурор Иван Гешев сподели оставката си, а по-късно обществено я скъса на дребни части пред публицисти и изрично съобщи, че няма да я подаде.
Прочетете още
„ Ще стартира с това, че  като гл. прокурор съм работил само и единствено за българските жители и тяхната сигурност. За мен думи като татковина, родно място, чест, мъжка дума, честност към приятелите, значат нещо.  Може да съм допускал неточности и това е обикновено. Всичко съм  правил в полза на хората и на народа ” сподели гл. прокурор. След това  той показ оставката и химикал и стартира да я къса.

„ Вчера, пристигайки от Съединени американски щати, бях поканен в 10:00 часа да си подам оставката.  Беше  упоменато, моето семейство и че, в случай че не го направя, някой ще натисне копчето ентър с някакви видеоклипове.  За това по-добре да демонстрация здравомислие, тъй като животът продължава.  Имаше  персонални отклонения, че съм самичък на скалата а там духа вятър. Не ме е боязън! Колкото и да някой може да им звучи като факсимиле, Фалконе е споделил – страхливецът умира всеки ден, а смелият единствено един път ”, сподели Гешев.

Очаквайте детайлности! 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР