Главният прокурор Иван Гешев поиска оставката на пернишкия прокурор Бисер

...
Главният прокурор Иван Гешев поиска оставката на пернишкия прокурор Бисер
Коментари Харесай

Гешев призова пернишки прокурор, чийто син е обвинен за побой, да подаде оставка

Главният прокурор Иван Гешев изиска оставката на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, татко на обвинявания за побой Васил Михайлов, оповестяват от прокуратурата. Причината е, че Васил Михайлов наруши незабавно наложената му мярка за неотклонение " домакински арест ", откакто бе освободен от ареста.

По думите на обвинител номер едно родителите носят наказателна отговорност за своите деца, както и противоположното . Гешев уточни, че е в полза на справедливостта и жителите на Перник. Бисер Михайлов да поеме своята морална отговорност.

Като основен прокурор дружно с Прокуратурата на Република България чакаме оставката на прокурор Бисер Михайлов. Ние прокурорите, останали като единствената бариера пред престъпността, би трябвало с изключение на да пазиме хората, и да даваме образец. Пример за постоянна институция, морал, идеали и български полезности, добави Иван Гешев.

Припомняме, че преди дни.

След репортаж на БиТиВи стана ясно, че Васил Михайлов неведнъж е нарушавал наложената му мярка за неотклонение, като е напускал адреса си. Проверка откри, че в първите му дни под домакински арест не му е била сложена проследяваща гривна, както и че чиновници на Министерство на вътрешните работи не са упражнили надзор за спазването на наложената мярка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР