Главният прокурор Иван Гешев определи искането за оставката му като

...
Главният прокурор Иван Гешев определи искането за оставката му като
Коментари Харесай

Иван Гешев: Искането за оставката ми е кризисен пиар

Главният прокурор Иван Гешев дефинира настояването за оставката му като спешен пиар. " А през днешния ден не е денят за настояването за моята оставка. Днес е значим изборът на ръководител на Върховен касационен съд. Пожелавам триумф на Галина Захарова ", сподели Гешев пред публицисти.

По-рано ръководещата коалиция изиска оставката на основния прокурор Иван Гешев. Това направи Андрей Гюров от трибуната в пленарна зала на Народното събрание. Представителят на Политическа партия загатна редица случаи, поради които, съгласно групировката, обвинител номер 1 би трябвало да напусне поста си.

Бяха изредени случаи като " Апартментгейт ", този с някогашния министър председател в резиденция " Бояна ", подслушваните и бити протестиращи на демонстрациите против последното държавно управление на ГЕРБ.

Бяха изтъкнати неналичието на надзор и отчетност върху работата на основния прокурор, което съгласно " Продължаваме промяната " е довело до усилване на корупцията и работа на прокуратурата в полза на избрани кръгове.

Декларацията на четворната ръководеща коалиция беше посрещната с овации на крайници от огромна част от народните представители в пленарна зала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР