Главният прокурор Иван Гешев обяви, че е подготвил оставката си,

...
Главният прокурор Иван Гешев обяви, че е подготвил оставката си,
Коментари Харесай

Иван Гешев скъса на парчета своята оставка. Не ме е страх! Историята помни смелите, заяви той



Главният прокурор Иван Гешев разгласи, че е подготвил оставката си, само че я скъса демонстративно на конференция. Това се случва броени дни, след като номинираната от ГЕРБ-СДС за министър председател Мария Габриел, а след това – и шестима членове на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет, желаеха предварителното му премахване.

„ Като основен прокурор съм работил единствено и само за България, за българските жители и тяхната сигурност. Думи като „ татковина ”, „ чест ”, „ честност към приятелите ”, колкото и да е старомодно, значат нещо. Може да съм допускал неточности и това е обикновено, може да съм споделил нещо непремерено. Това е моята оставка “, съобщи Иван Гешев и демонстративно скъса оставката си и я хвърли на земята.

По думите му през вчерашния ден е бил поканен до 10 през днешния ден да подаде оставка, било е упоменато фамилията му другояче щяло да бъде натиснато „ enter “ и да бъдат оповестени клипове. Гешев сподели, че не се опасява.

„ Не ме е боязън! Страхливият умира всеки ден. Смелият – единствено един път. Историята помни смелите. Аз не знам дали съм самоуверен, само че върша каквото би трябвало, пък да става каквото ще “, отсече той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР