Главният прокурор Иван Гешев обяви, че е готов да си

...
Главният прокурор Иван Гешев обяви, че е готов да си
Коментари Харесай

Гешев щял да си наеме частна фирма, ако остане без охрана

Главният прокурор Иван Гешев разгласи, че е подготвен да си наеме частна компания, която да го охранява, в случай че Народното събрание реши да смъкна защитата му.

Той съобщи, че е прочел, че ръководителят на Народно събрание Ива Митева е споделила, че НСО не трябва да охранява основния прокурор.

" Може би ще станем първата страна в Европейски Съюз, в която основният прокурор не се охранява, може би ще съм първият, който ще си наеме частна компания ", съобщи той и добави, че нямало да е проблем, тъй като страната му плащала сериозна заплата.

И понастоящем Гешев не употребява защита от НСО. Пазят го чиновници на Бюрото по отбрана на очевидци.

Защитихме протестиращите

Делото за протест и прелом в профилираната прокуратура, по което са подслушвани протестиращи, в действителност е защитило техните права, изясни Гешев. Той напомни, че държавното обвиняване разследвало незаконна група отпред с предприемача Васил Божков, която желала да радикализира митингите.

" Прокуратурата е защитила правата на протестиращите като е спряла желанията на някои хора да опорочат митинга, а може би и да застрашат протестиращите жители ", изясни Гешев.

Във връзка с юридическото му обучение и къде се намира дипломата за приключено висше обучение, Гешев увери, че тя си е в самия него. Интересно по какъв начин някой търси в някое образователно заведение тапия. Надявам се вашите дипломи са си във вас, обърна се Гешев към народните представители. Иначе за оптимизацията на прокуратурата - процесът е съвсем завършил.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР