Главният прокурор Иван Гешев направи странен коментар ден, след като

...
Главният прокурор Иван Гешев направи странен коментар ден, след като
Коментари Харесай

Гешев с нова версия: СРС-тата с Радев не били СРС-та

Главният прокурор Иван Гешев направи чудноват коментар ден, откакто ръководеното от него държавно обвиняване разпострани обществено записи от подслушани диалози с присъединяване на президента Румен Радев. Във вторник Гешев се опита да изясни, че това в действителност не са СРС-та. Не стана ясно обаче какво съставляват тогава записите.

" Не са СРС-та. Така, това са...това, което е в медиите и беше оповестено в прессъобщение на прокуратурата, е разпореждане за прекъсване (на досъдебно произвеждане б.р.), извадки от него по-скоро, за което има позволение на наблюдаващите прокурори ", съобщи Гешев.

Постановление за прекъсване на следствието в действителност бе пратено до медиите. Наред с него обаче бяха изпратени и три записа. Президентът взе участие в един от тях. Събеседник му е командирът на Военновъздушни сили ген.-майор Цанко Стойков. Двамата разискват инспекцията миналогодишната инспекция на КПКОНПИ за назначението на брачната половинка на Радев – Десислава – като пиар във Военновъздушни сили през 2014 година

 https://www.mediapool.bg/gal/86/orig_258fd7faefbd70ba44d8906217a0a63a.jpg

Записите бяха пратени освен до медиите. Те бяха оповестени и на формалния уебсайт на прокуратурата. След края на прессъобщението може да се види звуковият файл, който стартира с диалога Радев-Стойков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР