Главният прокурор Иван Гешев, който днес се впусна в дълго

...
Главният прокурор Иван Гешев, който днес се впусна в дълго
Коментари Харесай

И слонът, и магарето...Вратовръзката и ръкавелите на Гешев крещят: Америка, помогни ми

Главният прокурор Иван Гешев, който през днешния ден се впусна в дълго продължение на изказването и разкритията си, дори и със записи, от предишния понеделник, още веднъж избра любопитни акценти в облеклото си. Те крещяха: " Аз обичам Съединени американски щати. Америка, помогни ми! ".

Вратовръзката, станала обект на медийно проучване и интерпретации още преди седмица, още веднъж беше същата - на червени слончета. Слонът е добре известният знак на Републиканската партия на Съединени американски щати. За да се подсигури обаче от всички отвъдокеански партийни направления, основният прокурор беше комплектовал вратовръзката с ръкавели - с магарета в цветовете на американския байрак. Отново много натрапчиво обръщение - магарето е признакът на Демократическата партия на Съединени американски щати.
 Вратовръзката и копчетата за ръкавелите на Гешев. Снимка Българска телеграфна агенция
В ревюто си на визитите в Съединени американски щати също беше наблегнато при изказването. Преди месеци пиарът на прокуратурата интензивно развиваше историята за поканения на молитвена закуска във Вашингтон Гешев, че и персонално поканен от президента Джо Байдън. Работата не се оказа напълно такава, дори по никакъв начин - нито поканата, нито закуската, само че въпреки всичко имаше няколко фотоси с американски политици.

Всъщност експлоадирането на абсурда в прокуратурата и настояването за оставката му се случи тъкмо при последното престояване на основния прокурор в Съединени американски щати. Гешев от известно време доста държи да се нарежда като непосредствен до Вашингтон и да постанова облика си на герой против съветското въздействие в България, надлежно и поради това подлаган на атентати и политически тормоз по тази линия.

В днешния външен тип на основния прокурор - имаше още два червени елемента - извънредно зачервеното му лице, подчертавано от елементите на вратовръзката му в същия цвят.

А аксесоарите, крещящи " Обичам те, Америка. Харесай ме и ти! ", по необикновен метод се допълваха от постоянно срещания по нашенските политически ширини - червен конец. Против уроки. За всеки случай. Ако записите и заканите не оказват помощ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР