Главният прокурор Иван Гешев живее на един декар разгърната застроена

...
Главният прокурор Иван Гешев живее на един декар разгърната застроена
Коментари Харесай

Отровното трио: Гешев живее на един декар РЗП

Главният прокурор Иван Гешев живее на един декар разгърната застроена повърхност, разгласи Отровното трио.
На специфичен брифинг бяха обявени резултатите от въпросите, които триото е задало по ЗДОИ към Министерския съвет. Според Николай Хаджигенов отговорът на един от въпрросите ще предстои на правосъден развой, както и неналичието на отговор от страна на прокуратурата.
 Отровното трио показа по-подробно План за България с пет хоризонта Отровното трио показа по-подробно " План за България " с пет хоризонта
" Във връзка с проявения интерес, приложено изпращаме „ Петте хоризонта “ от обръщението на Отровното трио от снощното трето В...
Въпросът е осъществяван ли е ремонт на Дом №5 особено за основния прокурор на републиката, доколкото е задоволително обществено известно, че той не е ремонтиран и не е населяван от времето на развития социализъм.
Обявена е социална поръчка с предмет " Ремонтно строителни и монтажни действия " в Дом номер 5, намиращ се в Бояна на ул. " Витошко лале " 16.
" Това е двуетажна монолитна постройка - тя наподобява феноменално, правена е от прочут проектант в това време, със партерен и тавански етаж, забележете със застроена повърхност от 320 кв. м, с разгърната застроена повърхност 960 кв м. Това са три етажа по 320 квадратни метра или един декар застроена повърхност, в която се шири основният прокурор ", уточни Хаджигенов.(Цялата история на публичната поръчка вижте във видеото)
Строително-монтажните работи включват ВиК, електро и така нататък Прогнозна стойност на поръчката - 252 115 лева без Данък добавена стойност. Срок за осъществяване - 20 дни. Поръчка за този предмет на активност и за същия обект обект с неповторим номер завършващ на 001, е оповестена на 16 април 2020 с краен период за подаване на документи 27 април. Една-единствена оферта - Главболгарстрой. На 29 а прил поръчката е прекъсната, оповестена е още веднъж ден по-късно - на 30 април.
Триото пита дали са купувани италиански мебели, билярдна маса, фитнес уреди, от кого са купувани и по какъв начин са платени. Има рли тв приемници във всяко помещение, какъв брой са огромни.
 Трето Велико национално въстание: Сблъсъци с полицията край Народното събрание (ОБНОВЕНА) Трето Велико национално въстание: Сблъсъци с полицията край Народното събрание (ОБНОВЕНА)
В 17 часа стартира следващият митинг с марката Велико Народно Въстание III. Исканията на протестиращите остават непроменени – оста...
Според Хаджигенов оборудването надвишава платения за ремонта четвърт милион лв..

 От регистъра на публичните поръчки било видно, че има интервенция съответно по тази поръчка.
 
Проф. Минеков заяви елементи към Жи Пи груп, участници в поръчката. Той напомни, че шефът на компанията е 20-годишен и е същият Манчовски, който се опитал да отсрами премиера към акциите на ФК " Левски ".
 Отровното трио: Няма разкол сред нас, само че има осведомителна война против народа Отровното трио: Няма разкол сред нас, само че има осведомителна война против народа
По-сплотени сме от всеки път. С тези думи „ Отровното трио “ опроверга медийни изявления, които от преди ден започнаха да пиша...
Триото упорства за инспекция на насилията върху публицисти и жители в нощта на 2 септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР