Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност, че ще изкара мандата

...
Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност, че ще изкара мандата
Коментари Харесай

Гешев пусна запис от разговор с посредник на Борисов и се закани на „тираните“

Главният прокурор Иван Гешев изрази убеденост, че ще изкара мандата си до дъно по време на днешното си „ “ в Съдебната палата в София, което продължи към 1 час и 40 минути.

Основен акцент в него бе пуснат протяжен запис (над 30 минути) със надписи от негов диалог с члена на Висшия правосъден съвет от Прокурорската гилдия Йордан Стоев . От записа стана ясно, че Стоев се изявява като посредник сред водача на ГЕРБ Бойко Борисов и Иван Гешев.

„ Мисля, че в този момент е повратен момент; миг, в който правосъдната система би трябвало да се очисти от, колкото и малко да бяха досега, само че въпреки всичко са забележими, - политически въздействия, главно през политическата квота във Висшия правосъден съвет “, разгласи в края на изказването си Гешев.

Йордан Стоев е член на Висш съдебен съвет от парламентарната квота – излъчен от „ Обединени патриоти “ и персонално от Волен Сидеров.

Според Иван Гешев в този момент бил моментът българските магистрати да покажат, че са самостоятелни.

Главният прокурор бил работил „ само за България и за народа “.

„ И ще си довърша мандата, каквато и персонална и каквато и да е друга цена да ми коства това нещо ; единствено с една цел – в полза на хората. Защото това не може да продължава и аз желая децата ми и децата на моите другари, и вашите деца да живеят в естествена страна, а не в превзета страна, в случай че изтъквам вашия медиен термин “, съобщи Иван Гешев.

Според него единствено малко магистрати можели да се срамят.

„ Аз не тичам, аз се удрям “ , отсече Гешев.

„ Объркали са индивида, аз се гордея с рода си, с произхода си и се гордея, че съм българин. И ще се удрям за България и за българския народ. И ще приключа с това, което е споделил Бенковски , с дребна тавтология. Той е споделил, че сърцето на тирана отвори такава люта рана, която в никакъв случай няма да заздравее. И тук ще прибавя, че е по-скоро „ тираните “, а не „ тирана “. Бог да пази България “, приключи основният прокурор и отхвърли да дава отговор на въпроси.

Иван Гешев твърди, че от самото начало е блъфирал, че се е предал и че ще подаде оставка. 

Гледайте цялото изказване тук:



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР