Главният прокурор Иван Гешев излезе с официално изявление, предаде Блиц.бг.Вижте

...
Главният прокурор Иван Гешев излезе с официално изявление, предаде Блиц.бг.Вижте
Коментари Харесай

Гешев: Изправени сме пред провал в борбата с престъпността, и то в национален мащаб

Главният прокурор Иван Гешев излезе с публично изказване, съобщи Блиц.бг.

Вижте го:

Изправени сме пред неуспех в битката с престъпността, и то в народен мащаб

Ежедневно сме очевидци на война на пътя, водеща до изключителновисок брой жертви, на телефонни измами, битова престъпност, на вълна от опиати, заливаща българските учебни заведения. Миграционният напън над страната ни непрекъснаторасте.

Нуждаем се от незабавни законодателни ограничения за преодоляване на престъпността, която визира евентуално всеки български жител.

Надяваме се, че гласът на магистратите, академичната общественост и гражданското общество най-сетне ще бъде чут при професионален, а не в политически спор.

Разбирането на Прокуратурата на Република България, е чесамо взаимоотношението в границите на конституционно откритите пълномощия на всяка една от управляващите, разговорът и загърбването на персоналния интерес и политическите разлики може да докара до реализиране на тазицел.

Заявявам своята подготвеност да се отзова за среща с парламентарно показаните партии. Прокуратура на Република България ще ангажира целия си експертен капацитет, в това число с оферти за законодателни променис цел ефикасна и действителна правна промяна.

Времето за политическо говорене изтечеВреме е за незабавни дейности, тук и в този момент

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР