Главният прокурор Иван Гешев има юридическа правоспособност, завършил е с

...
Главният прокурор Иван Гешев има юридическа правоспособност, завършил е с
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Иван Гешев има юридическа правоспособност

Главният прокурор Иван Гешев има юридическа дееспособност, приключил е с 5-ц а.

Това разкри служебният министър Янаки Стоилов по време на парламентарния надзор в отговор на въпрос от депутата Николай Хаджигенов има ли право Гешев да заема каквато и да било юридическа служба.
 Бизнесмен пита основния прокурор Иван Гешев дали покровителства прокурорка от Перник поради абсурден случай (ВИДЕО) Бизнесмен пита основния прокурор Иван Гешев дали покровителства прокурорка от Перник поради абсурден случай (ВИДЕО)
Не е правилно, че районните прокурори работят. Това съобщи ръководителят на Софийската търговско-промишлена камара Георги Чернев по време н...

, изясни Стоилов.

Съгласно протокол от комисията от 23.02.1996 година Иван Стоименов Гешев е издържал изпита с “Много добър ”, сподели Стоилов. Удостоверението е вписано в регистъра за юридическа дееспособност. Документите и протоколите от изпита обаче се съхраняват сред 3-5 година по тази причина и към този момент не били налични.

Гешев е бил курсант от 1989 до 1994 година в тогавшния Висш институт “Георги Димитров ” към Министерство на вътрешните работи, който по време на образованието му е формиран във Висш институт за подготовка на офицери за научно-изследователска активност з ануждите на Министерство на вътрешните работи.

При преобразуването обаче е дадена опция на курсантите, които към този момент са почнали да учат право да го довършат, акцентира Стоилов.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР