Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло

...
Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло
Коментари Харесай

Иван Гешев и Ивайло Иванов с извънредна визита в Мездра заради убитото дете

Главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов дойдоха в Мездра по отношение на случая, при който в петък бе намерено мъртво 8-годишно дете, оповестиха от прокуратурата.
Още по тематиката
Малкият Тома - внук на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия и водач на партия " Рома " Тома Томов, бе открит мъртъв на улицата пред дома на собствен съученик, където отишъл, с цел да си играят.

Гешев и Иванов се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функционалностите областен прокурор на Районна прокуратура-Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, шефа на ОДМВР-Враца старши комисар Янко Янкулов, началника на районното ръководство в Мездра Красимир Митов и със следовател Симона Конова.

 Снимка: Прокуратура

Главният прокурор изрази убеденост, че " ще бъде извършено бързо и всеобхватно следствие, което в оптимално къси периоди да разкрие обективната истина по случая ".

По случая с непрекъсната мярка " задържане под стража " е 38-годишният татко на момчето, с която умрелият Тома си играел. Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за причиняване на гибел по несъобразителност, вследствие държане на огнестрелно оръжие и муниции.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР